Participació d’investigadores del grup de recerca GICITED en els UPC Diàlegs

Conf UPC

Professores i investigadores del grup de recerca GICITED i participants del projecte SAVASCO parlen dels nous materials als UPC Diàlegs

Amb motiu del 50 aniversari de la Universitat Politècnica de Catalunya, periòdicament s’estan organitzant els UPC Diàlegs: petites xerrades sobre diferents temàtiques relacionades amb els àmbits d’ensenyament i investigació a la UPC.

El dia 28 d’abril la temàtica tractada ha sigut el nous materials i l’esdeveniment ha comptat amb la participació d’investigadores del grup de recerca GICITED i participants al projecte SAVASCO.

Mariana Palumbo ha participat en la primera sessió, titulada “Una societat descarbonitzada”, mentre que Inmaculada Rodríguez, Ana María Lacasta i Laia Haurie ho han fet a la segona, titulada “Sostenibilitat i noves tecnologies”.

En la jornada s’ha tractat la problemàtica dels materials de construcció actuals respecte al medi ambient i com amb materials d’origen natural es poden assolir prestacions similars apostant per la seva investigació.

La jornada es pot tornar a visualitzar mitjançant el canal de YouTube de la UPC.

Comments are closed.