Jornada de presentació, trobada i intercanvi al voltant del projecte SAVASCO a Tarbes

El 2 de desembre us convidem a una trobada al nou edifici bioclimàtic del Centre d’Enginyeria Civil i Construcció Sostenible de l’IUT de Tarbes.

Aquest esdeveniment està organitzat pel Laboratori de Materials i Sostenibilitat de les Construccions (LMDC) de la UT3 i el Laboratori de Química Agroindustrial (LCA) de l’INPT en col·laboració amb la French Tech des Hautes-Pyrénées i permetrà la trobada d’actors del sector de la bio i ecoconstrucció de la regió interessats en el projecte i en la valorització i el desenvolupament d’un sector al voltant dels materials de construcció procedents del blat de moro i del gira-sol.

Agricultors, arquitectes, cooperatives, PIMES, estudiants, formadors… si esteu interessats en participar-hi, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic per facilitar-vos l’enllaç al formulari d’inscripció a la trobada.

Per conèixer les darreres novetats del projecte, visita la pàgina de notícies i segueix-nos a les xarxes socials.

Comments are closed.