SAVASCO a Catalunya Ràdio

La investigadora de la Universitat Politècnica de Catalunya, Mariana Palumbo, l'arquitecte Adrià Vilajoana d'ARQBAG i l'agricultora i tècnica de la cooperativa agrícola de Castelló d'Empúries Íngrid Pous, van ser entrevistats els dies 11 i 17 de gener als programes de Catalunya Ràdio "Catalunya al dia" i "Perspectiva" per parlar del projecte SAVASCO.

Els entrevistats van destacar l’aprofitament de les canyes de blat de moro i girasol que suposa aquesta aplicació, la reducció del temps en les operacions d’obra gràcies a la construcció dels blocs en taller i el benefici per als agricultors, ja que poden treure un major rendiment als seus camps i cultius.

També van donar a conéixer la propera construcció de dos prototips, a Sant Cugat del Vallés i Tarbes, el primer dels quals es convertirà en una aula.

La notícia, que també es va publicar a la pàgina web de Catalunya Ràdio, es pot llegir aquí. L’entrevista a “Catalunya al dia”, en reproducció, es pot escoltar tot seguit a partir del minut 36:35 i l’entrevista al programa “Perspectiva”, també en reproducció al costat, a partir del minut 48:45.

Comments are closed.