Organització d’una jornada de presentació, trobada i intercanvis del projecte SAVASCO en Sant Cugat del Vallès

Divendres 1 d’abril tindrà lloc a Sant Cugat del Vallès dins de l’ETSAV (Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Valles) la 2a jornada de trobada i intercanvis sobre la temàtica dels bio-materials i la bioconstrucció organitzada pel projecte SAVASCO.

Per a aquesta segona edició, a l’altra banda dels Pirineus, l’equip del projecte de la UPC (Universitat Politècnica de Catalunya), soci beneficiari del projecte, ofereix un matí dedicat a la presentació del projecte SAVASCO i la seva marxa seguida d’intercanvis i debats al voltant dels sectors de l’ecoconstrucció i, en particular, dels bio-materials. L’objectiu de la jornada és reunir els actors locals d’aquests sectors i formular idees i debatre vies de desenvolupament per al futur sector de valoració de les tiges de blat de moro i gira-sol per a la construcció, en particular mitjançant la creació d’una xarxa d’actors. Aquesta jornada també serà l’ocasió per celebrar l’inici de la construcció del prototip espanyol SAVASCO.

Si sou pagesos, arquitectes, cooperatives i pimes del sector de la construcció, estudiants, formadors, i esteu interessats a participar-hi, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic per facilitar-vos l’enllaç al formulari d’inscripció a la trobada.

Cartell de la trobada

Per conèixer els últims resultats del projecte visiteu la pàgina de Notícies i seguiu-nos a les xarxes!

Comments are closed.