Disseny i construcció de dos prototips de models instrumentats

Després d’un any de treball al projecte, l’acció de disseny comença a prendre forma. Hem estat treballant en la definició dels prototips experimentals a escala real i en com els construirem. Els dos prototips seran diferents i respondran a les exigències i tipus de construcció utilitzats a cada regió. Un es construirà a Tarbes i l’altre a Sant Cugat.

Estem treballant en l’ampliació dels sistemes de construcció que farem servir per poder començar les obres al febrer. Els prototips incorporaran un sistema de parets de formigó alleugerit amb escorça de gira-sol. A Tarbes farem servir formigó projectat i a Sant Cugat farem servir blocs de petit i gran format. A més, també utilitzarem la medul·la com a material aïllant per obtenir recintes amb un alt rendiment tèrmic.

Comments are closed.