Comissió de direcció de SAVASCO a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de San Cugat del Vallès

El divendres 25 de març de 2022, els equips tècnics del consorci SAVASCO es van reunir cara a cara per primera vegada a l’ETSAV (Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès) de la UPC (Universitat Politècnica de Catalunya) a Sant Cugat del Vallès.

L’objectiu era presentar l’evolució de les diferents accions i permetre debats sobre qüestions tècniques en presència dels socis associats que van aportar la seva experiència.

A la tarda, el consorci es va reunir a l’exterior per visitar la ubicació del futur prototip espanyol i els laboratoris en els quals es fabriquen els diferents composites estudiats: blocs de terra lleugera constituïts per àrids de blat de moro i gira-sol i panells aïllants fets amb médula de gira-sol.
La visita va permetre veure els resultats de la caracterització dels materials que s’utilitzaran per al prototip.

El consorci agraeix als membres d’ARESO (Association Régionale d’Eco-construction du Sud-Ouest) i de la revista Ecohabitar, que segueixen de prop l’evolució del projecte, que també han participat activament en els debats i han donat els seus consells.

Comissió de direcció de SAVASCO - 03/2022
Comments are closed.