Esdeveniment públic de presentació dels resultats del projecte europeu transfronterer SAVASCO i matí de l’Eix de Materials i Estructures per a la Construcció Sostenible del Laboratori de Materials i Durabilitat de les Construccions (LMDC)

Dimarts 17 de maig de 2022 tindrà lloc l’acte final del projecte Interreg POCTEFA SAVASCO (eStructurAció d’una cadena de Valor transfronterera per a les tiges de blAt de moro i gira-Sol per a la COnstrucció) organitzat al campus universitari de Tarbes.

Aquest acte anirà acompanyat, al matí, d’una mitja jornada de presentacions científiques del treball de recerca de la LMDC en construcció sostenible. Aquestes ponències seran obertes a tothom: personal del recinte universitari, dissenyadors, constructores, representants de la comunitat i públic en general, que seran acollits a l’edifici del Pol d’Enginyeria Civil de la Construcció Sostenible de l’IUT de Tarbes.

La tarda es dedicarà a la presentació dels resultats del projecte SAVASCO fruit del treball realitzat conjuntament pels socis del territori transfronterer entre Occitània i Catalunya. També s’oferirà als participants una visita a les plataformes experimentals dels dos laboratoris de recerca socis del projecte (LMDC i LCA-Agromat) i una presentació del prototip construït en el marc de SAVASCO.

L’objectiu d’aquesta jornada de trobades és reunir tots els actors de l’àmbit interessats en els sectors dels biomaterials, així com convidar institucions, mitjans de comunicació i públic en general a conèixer els resultats obtinguts en el marc del projecte SAVASCO al voltant de la recuperació de tiges de blat de moro i gira-sol per a la construcció.

L’acte s’organitza per acollir un públic hispano-franco parlant i, per a aquest esdeveniment, s’ofereix un servei de traducció.

L’inscripció a l’esdeveniment és obligatòria i gratuïta al límit del nombre de places disponibles.

Podeu confirmar la vostra assistència a l’esdeveniment formulari d’inscripció.

Affiche SAVASCO 17.05.2022
Comments are closed.